Bilddagbok, del 1


Några dagar i Paris, för ett par veckor sedan, tagna ur min iphone. Jardin Tuileries, en god smoothie (made by Lina) och cheesecake på en italiensk restaurang. Älskar bilden över parken där man ser concorde och triumfbågen i bakgrunden. Fint!

Har som sagt massa bilder så lägger upp dem några i taget här tänkte jag. Lite blogg/dagbok i efterhand.

Nu är det fredag. Igen. Nej, ska inte tjata om hur fort tiden går igen. Men denna veckan har faktiskt varit lite seg, med förkylning (jag har fortfarande lite lock för örat för den som undrar) och lite allmänt otaggat humör. Så ser fram emot helgen nu! Det lär väl bli fotboll ikväll, får se om vi tittar hemma eller letar upp en bar som visar matchen. Annars har vi inte några speciella planer än så länge. Håller tummarna för att solen är framme! Vädret i Paris är fortfarande väldigt ostabilt, idag har det hittills regnat, men nu skymtar jag lite solsken. Så man vet aldrig! :)

Nu ska jag snart bege mig för att jobba lite! Salut!
/Lina

All by myself


Bloggen har blivit väldigt åsidosatt det senaste, så nu kommer en liten uppdatering.
Sedan sist jag skrev här på bloggen (hur länge sen är det ens?) Har vi hunnit med ett fantastiskt trevligt göteborgsbesök där vi fick träffa fina vänner och familj, gå på diverse kalas och njuta av svenska godsaker och kalasväder. Mycket härligt! Vi har också hunnit komma tillbaka, fira min födelsedag med underbar middag på Seine, picknicka, spela kubb, jobba, äta middag + drinkar med några av Adams svenska arbetskollegor, shoppat lite etc. Så vi har haft det bra!! Vill kunna säga att sommaren har kommit hit, men kanske inte riktigt ändå.. Det var fantastiskt soligt och varmt väder de första dagarna vi kom tillbaka, med höjdpunkt på lördagen, men sedan har det gått ner lite igen och varit lite blandad kompott. Men helt okej ändå!

Just nu är jag alldeles ensam här i vår lilla lägenhet, för Adam fick nämligen lite hastigt åka hem över ett dygn för jobbärenden. Men jag har det ändå rätt så bra, förutom att jag har ett irriterande lock och lite ont i ena örat. SÅ störande!! Jag har i alla fall haft en liten tjejkväll för mig själv, myst med jordgubbar och rose, fixat/målat naglarna, gjort ansiktsmask och kollat på tjejiga grejer. Saknar allt min lilla kisse, men han kommer ju tillbaka imorgon!

Hoppas ni har haft en bra nationaldag där hemma! Själv var jag en sväng i svenska kyrkan och åt kanelbulle, vilket jag senare kom på var ganska passande en dag som denna. Har massa bilder att visa, men börjar med några från när vi var på disneyland för några veckor sen :)









Ah, j'aime disneyland! Ser fram emot att åka tillbaka!!

RSS 2.0